Meny

MinRenovasjon

MinRenovasjon – renovasjonsappen nå i ny versjon!

MinRenovasjon er en gratis app du kan laste ned for å blant annet få oversikt over henting av avfall der du bor og motta påminnelser.  Her finner du også informasjon om sortering og gjenvinningsstasjoner i din kommune.

Vi ønsker å gjøre hverdagen litt enklere for innbyggerne i Hjartdal, Midt-Telemark og Notodden og ved å ta i bruk MinRenovasjon vil du hele tiden ha oversikt over håndtering og tømming av ditt avfall. Nå er denne appen oppdatert til en ny versjon, for å gi deg som bruker bedre oversikt.

Du finner appen i App Store eller Google Play, og om du allerede har appen må du oppdatere denne for å få siste, nye versjon.

Renovsjonskalender med varsel:
Renovasjonskalenderen viser datoer for kommende avfallstømming – hvilket avfall som blir hentet når. Det er også mulig å aktivere varsling på et ønsket tidspunkt i forkant, slik at appen sier ifra når det er på tide å sette frem dunken. For at varsling skal fungere for deg, er det viktig at du har den nyeste versjonen av MinRenovasjon.
Har du en slektning som trenger ekstra oppfølging rundt avfallstømmingen, eller passer du huset til en venn som er bortreist? Da kan du enkelt legge inn flere adresser ved behov.

Hopp rett ned til innholdet