Meny

Poser og sekker

IRMAT tilbyr flere poser eller sekker til avfallshåndteringen dersom du trenger det.

Husholdningsabonnentene får tildelt en fast mengde poser og sekker i starten av september hvert år. Antallet som blir tildelt er et antall som skal passe til de fleste husholdninger. Det vil være individuelle forskjeller hos husholdningene. IRMAT vil nå tilby ekstra poser og sekker levert av renovatøren på renovasjonsruta.

Er du tom for poser til matavfall eller sekker til plastemballasje kan renovatøren levere en ny rull til deg når de henter avfallet ditt.

Slik varsler du renovatøren:

Matavfall

  • Knyt en bærepose på håndtaket til beholder for matavfall.
  • Renovatøren legger igjen en rull med poser på lokket til matavfallsbeholderen

Plastemballasje

  • Knyt en bærepose på håndtaket til beholderen for papp og papir
  • Renovatøren legger igjen en rull med plastsekker på papirbeholderen din

Ekstrasekk til restavfall

IRMAT tilbyr også en ekstrasekk til restavfall. Ekstrasekk til restavfall må du kjøpe hos IRMAT eller på kommunene sine servicetorg.

Hvis restavfallsbeholderen din er full en gang iblant og du trenger litt ekstra kapasitet, kan du kjøpe en ekstrasekk på 100 liter. En sekk koster kr 60 kr. En rull med 6 sekker koster kr 350. Du får kjøpt ekstrasekk til restavfall på Goasholtmyra miljøpark, Brenna miljøstasjon, kommunehuset i Hjartdal, Servicetorget Midt-Telemark kommune, Servicetorget Notodden kommune.

Sekken setter du ved siden av restavfallsbeholderen, så blir den tatt med når restavfallet hentes. Andre avfallssekker vil ikke bli tatt med av renovatør.

Hopp rett ned til innholdet