IRMAT ønsker å være mer tilgjengelige for publikum som er husholdningsabonnentene i Midt-Telemark og innfører derfor langdag en gang i uka for begge våre gjenvinningsstasjoner. Goasholt på tirsdager og Brenna på torsdager.

Vi har hatt langåpent til 18.30 hver tirsdag og torsdag fra første tirsdagen etter påske til ut oktober, men nå gjør vi dette til en årlig ordning. Det betyr at publikum har to dager i uka hvor de kan kjøre avfall, riktig nok litt langt for folk på Notodden til Brenna og for de i Midt Telemark kommune til Goasholt, men muligheten er der.

Dette gjør IRMAT for å øke tilgjengeligheten. Mange av oss er på arbeid hele dagen og da er det ofte vanskelig å komme seg til gjenvinningsstasjonen etter jobb i vinterhalvåret når det stenger alle dager kl 15:30. Nå utvider vi tilbudet slik at det er langdag hele året.

Vi er opptatt av gjenvinningsgraden skal øke og at mest mulig avfall kommer dit det skal – nemlig til våre anlegg. Vi har alle et ansvar for miljøet – og IRMAT mener langåpent en dag i uka hele året vil bidra til at avfallsstrømmen til disse stedene vil gå opp.