Min renovasjon er nå også tilgjengelig for Bø og Sauherad

Min renovasjon er tilgjengelig i Bø og Sauherad

Med varslingsappen Min Renovasjon kan også abonnenter i Bø og Sauherad nå få oversikt over sine tømmedager og varsel på mobilen før vi henter avfallet. I appen finnes informasjon om kildesortering og gjenvinningsstasjonen.
Denne appen gir deg tømmekalender der du kan søke opp din adresse og få vite når renovatøren kommer og tømmer avfall på din adresse. Du får se hvilken type avfall som hentes på hvilke dager, og du kan sette varsler på mobilen din for å få beskjed når det er på tide å sette frem dunken. Ved å tillate varsling vil du kunne få automatiske varsler om tømming dagen før eller samme dag på et tidspunkt du selv bestemmer. Videre kan du slå opp informasjon fra IRMAT og få oversikt over regler for sortering, samt informasjon om beliggenhet og åpningstider for din lokale gjenvinningsstasjon.

Slik kommer du igang med varslingsappen Min Renovasjon:

  1. Last ned appen Min Renovasjon gratis fra Google Play ( for Android) eller App Store ( for Iphone).
  2. Første gang du bruker appen må du velge hvilken kommune du tilhører. Deretter registrerer du adressen din eller gårds- og bruksnummer.
  3. Tømmekalenderen viser hvilken type avfall som hentes hvilke dager på din adresse. Du kan aktivere varsling slik at du får beskjed på mobilen din før vi henter avfallet ditt. Varslingen er gratis.